Haaksbergen Tel. 053-5721538

COMPLETE INSTALLATIES

WONINGBOUW

INSTALLATIE

Electro Breukers is een elektrotechnisch installatie bedrijf voor eenvoudige opdrachten tot complexe projecten voor uw woning of bedrijf. Wij zijn installateurs met een passie en zien iedere vraag of opdracht als een mogelijkheid om ons te onderscheiden. Door een breed kennisgebied te hebben en expertise op bijna alle gebieden van elektronica en elektrotechniek kunnen wij u een totaal servicepakket bieden. Naast de standaard elektrotechnische diensten zijn wij ook gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van domotica, zonnepanelen, audio, camera’s, inbraaksignalering en nog veel meer. 

OOK PV -PANELEN

DUURZAAM

MET DE TIJD MEE

LAADPAAL AUTO

90 JAAR ERVARING

Bij Electro Breukers staat u als klant voorop. Met passie voor ons werk, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keus.

ADVIES

Wij verzorgen graag uw elektrotechnische installatie en doen er alles aan om u van deskundig advies te voorzien. Bel ons geheel vrijblijvend voor alle mogelijkheden.

BEDRIJFSPANDEN

INDUSTRIE

LUISTEREN NAAR

AUDIO

Zowel voor thuis als bedrijfsmatig. Wij bieden ruime mogelijkheden voor uw kantoorpand, bedrijfspand of professioneel geluid in uw woning.

Electro Breukers verzorgt complete bekabeling en installaties voor alle internet- en data- toepassingen voor bedrijfpanden en in uw woning.

INTERNET &

DATA NETWERK

CAMERA'S EN ALARMERING

BEVEILIGING

VERLICHTING

VOOR ADVIES EN LICHTPLAN

BESTE SERVICE

Om alles tot in de puntjes rondom uw aankoop en installatie te verzorgen, bieden wij de beste service. Hierbij kijken we naar uw situatie, uw wensen en uw mogelijkheden. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.